MALAYSIA  
 
Enter your keywords:
Sungai Petani

Latest News for Sungai Petani in "General"

Hati kering

Sungai Petani: Seorang lelaki dikenali sebagai Ah Chong yang berada dalam senarai individu yang dikehendaki polis kerana pelbagai kegiatan jenayah, meloloskan diri selepas merempuh kereta dan motosikal anggota polis yang cuba menahannya dalam kejadian di Taman Sejati, di sini, semalam.

4 jari hancur digilis mesin tebu

SUNGAI PETANI – Niat murni seorang remaja bekerja sambilan dengan berniaga air tebu di gerai milik bapanya bertukar menjadi tragedi selepas empat jari tangan kirinya hancur akibat digilis mesin itu semalam.

'Bunyi berdesing macam kapal terbang'

Sungai Petani: Kira-kira 15 rumah termasuk lapan daripadanya mengalami kerosakan teruk pada bahagian bumbung apabila diterbangkan angin dalam kejadian ribut di Kampung Pantai Prai dan Kampung Kong Kedah di Sidam Kiri, di sini, kira-kira 3.30 petang semalam.

Polis buka kertas siasatan video Isis Malaysia 69

SUNGAI PETANI: Polis mengesahkan sudah membuka kertas siasatan berhubung penyebaran video dikenali sebagai Isis Malaysia 69 yang mengancam untuk menyerang mahkamah yang mula tersebar pagi semalam.

Penuntut UniKL maut kereta rempuh treler

Sungai Petani: Seorang penuntut UniKL maut manakala seorang wanita parah selepas kereta dinaiki merempuh belakang treler di Kilometer 107 Lebuhraya PLUS dekat susur masuk ke Plaza Tol Sungai Petani Selatan berhampiran Taman Sejati Indah, di sini, pagi tadi.

Helah menjadi

Sungai Petani: Taktik beberapa anggota polis menyamar sebagai pelanggan cuba mendapatkan perkhidmatan seks selepas mengurut, membongkar kegiatan tidak bermoral tiga buah pusat refleksologi di lokasi berasingan, di sini, yang menggunakan khidmat wanita warga asing, kelmarin.

Pasangan kekasih miliki empat pucuk pistol didakwa

Sungai Petani: Seorang lelaki dihadapkan ke Mahkamah Sesyen di sini, hari ini, atas enam pertuduhan berasingan kerana memiliki empat pucuk pistol dan 103 butir peluru hidup pelbagai jenis di Taman Ria minggu lalu.

Pasangan kekasih miliki empat pucuk pistol didakwa

Sungai Petani: Seorang lelaki dihadapkan ke Mahkamah Sesyen di sini, hari ini, atas enam pertuduhan berasingan kerana memiliki empat pucuk pistol dan 103 butir peluru hidup pelbagai jenis di Taman Ria minggu lalu.

Peritnya demi sesuap nasi

Sungai Petani: Berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikul itulah perumpamaan buat orang kurang upaya (OKU), Saleh Saidin, 46, yang berkerusi roda sejauh 1.5 kilometer (km) dari rumah serta perlu menggunakan dua tangan meniti di atas kayu untuk sampai ke sampannya bagi mencari sesuap nasi dengan menangkap ketam nipah.

Tsunami hantui Munirah

SUNGAI PETANI 24 Dis. - Tergelak besar Munirah Mustafa, 37, apabila Utusan Malaysia yang datang secara mengejut ke rumah baharunya di Taman Permatang Katong, Kuala Muda dekat sini, menunjukkan gambarnya memangku anak di hadapan rumah yang musnah akibat tsunami 10 tahun dahulu.